UN AN NOU BINECUVANTAT !!!

4

                  Rugaciune catre Domnul Iisus Hristos pentru     Binecuvantare Cereasca

         Doamne Iisuse Hristoase , Cel ce ai binecuvantat pe cei de demult : Sf.Apostoli, Prooroci, Parinti Apostolici, Mucenici ,Cuviosi, Drepti , Ierarhi, din toate veacurile, Te rugam sa ne binecuvintezi si pe noi cu binecuvantarea Ta cea dumnezeiasca  , la inceputul acestui nou an. Lumineaza-ne , intelepteste-ne, curateste-ne, smereste-ne, da-ne rabdare si iubire sfanta. Infierbanta-ne inimile la rugaciune, protejeaza-ne de cel viclean si rau si adu-ne pe calea cea buna ca sa facem voia Ta cea sfanta ! Binecuvinteaza Doamne Iisuse Hristoase poporul nostru drept slavitor care Te-a iubit in toate veacurile !   Binecuvinteaza-i pe copiii si urmasii nostri care vor fi in viitor pana la a doua venire a Ta ! Binecuvinteaza Doamne tara noastra, pe locuitorii ei si tot ce se va face in tara noastra intru slava si binecuvantarea Ta cereasca. Iti multumim Dumnezeule pentru toate ! SlavaTie Doamne , slava Tie.

                 La multi ani !        Sa traiti si sa va mantuiti !

Acest articol a fost publicat în Diverse. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la UN AN NOU BINECUVANTAT !!!

  1. Mohan Maria spune:

    A mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum presărat cu bucurii sau tristeţi, reuşite sau dezamăgiri. Însă fie ca Dumnezeu să ne dea putere ca în anul care vine să trecem cu uşurinţă de momentele neplăcute, să gândim doar pozitiv, să avem dorinţa de a munci şi ajunge unde ne-am dorit şi de a ne iubi unii pe altii. La multi ani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>